Entradas populares

lunes, 1 de junio de 2015

Lectures recomanades per a infants 

M'agradaria inaugurar aquest bloc amb una entrada especial dedicada com no podia ser menys al món de la lectura. I per això us dono una petita llista de títols que us recomano especialment. Bé, comencem!

El principito o el petit príncep

Es tracta de l'obra més famosa de l'escriptor francès Antoine de Sant-Exupéry i molt coneguda arreu del món. 
El conte, acompanyat de il·lustracions precioses realitzades pel mateix autor, tracta d'un nen que viatja de planeta en planeta realitzant preguntes als personatges amb els quals es troba que es donarien per sabudes i no interessen a ningú. Pel camí es trobarà amb un corder, un aviador, una capsa, els baobabs, etc.

És una obra per grans i petits i cada cop que l'he rellegit he trobat inspiracions i noves reflexions. La recomano al 100%. 
Ja de ben segur que molts i moltes de vosaltres l'haureu llegit i altres no, així que espero els vostres comentaris ja que podem crear unes reflexions ben boniques sobre aquest conte infantil.


  "Solo se ve bien con el corazón, lo esencial es invisible a los ojos"


El peix irisat

Aquí tenim un conte per ensenyar als nens a compartir i a conèixer les bones conseqüències de la bona generositat. És molt bonic i resulta fàcil de posar en escena, per si voleu fer amb els vostres nens i nenes cap obra de teatre, per exemple.

El peix Irisat, gràcies a les seves escates de mil colors, és lanimal més bonic de loceà. Tot i això, es troba sol. Per què els altres peixos no volen jugar amb ell? Descobreix-ho, no te'n penediràs!


Altres lectures:

- Alicia en el país de les meravelles
- L'ànec lleig
- Els tres porquets
- El màgic d'Oz

No hay comentarios:

Publicar un comentario